Jag heter Linda och är en kvinna i 40-årsåldern. På den här sidan delar jag med mig av mina erfarenheter av livet. Min kamp mot sjukdomar, felbehandlingar samt sjukvården och myndigheter. Skrivandet och diktandet är min ventil. Jag har givit ut en delvis självbiografisk autofiction” Blodet av ett lamm utan fel och lyte” samt en diktsamling ” Frihetslängtan” med medföljande CD-skiva där jag har läst in dikterna till vacker musik.
Romanen finns bl.a. på http://www.litenupplaga.se/699
Adlibris, Bokus, Tanum.no och andra nätbokhandlar.
”Frihetslängtan” finns på Bokeri.se

Mina dikter avspeglar min kamp för tillgänglighet till vård oavsett genus eller funktionshinder, samt svårigheterna att vara annorlunda i ett strömlinjeformat samhälle.

Har en vandrande Diktutställning ”Frihetslängtan” som har visats på Göteborgs Statsbibliotek, Avenyn, Dalheimers Hus och Backa Kulturhus i Göteborg , Uddevalla bibliotek, Hällevadsholms bibliotek samt Kulturhuset Fregatten, Stenungsund.

Några av mina dikter har publicerats i 3 antologier :
Den ena heter Revansch -08 och finns på vulkan.se.
Den andra, Trettiotre poeter, finns på booksondemand.e-butik.se.
Den tredje, Utan Gräns, utgiven på booksondemand.

http://www.youtube.com/watch?v=WUYwqeuRq7w

Min diktsamling Frihetslängtan finns nu även på :

Bokeri.se

~The best way to get to know me better is by reading my poems.Through my poems you will get the key to my inner soul.~

Radiointervju

Min historia

Av |10 juli, 2015|

När jag var 15 år drabbades jag av en svår whiplashskada. Detta var år 1989 och whiplash var inte så känt inom sjukvården. Fick mer och mer symtom som yrsel, dimsyn, dån i öronen, överkänslig för ljud. Kunde inte höra på musik eller se på TV eller att någon ens rörde om med sked i kaffekoppen utan att få migrän.

Min kamp

Av |10 juli, 2015|

När jag så kunde börja leva igen efter 10 års isolering, bättre från min nackskada, vara ute i solljuset (gick inte förut för symtom från nacken, migrän för att blodkärlen svällde i värmen), ta mig en titt i affärer, träffa folk eller bara att vistas i friska luften i naturen (kunde inte förut för ljud- och ljuskänsligheten).