”Den oändliga vägen mot sanningen,” är en självbiografi om en mor och hennes kamp för sin dotter som stöts bort från samhället och nekas adekvat vård efter hjärnblödning!

Minns när jag tvingades gå i sjukhuskorridorer och segnade ned.

Minns när sjuksköterskor stod och slog i dörrar och slamrade med metallsopkorgar, allt för att de visste att jag fick svår migrän av höga ljud.

Minns hur läkare och sköterskor hånat mig och min mamma genom åren , hur mamma fick höra att hon var hönsig när jag  som 15-åring blödde näsblod, hade blåvitrandiga ben,blodsprängda ögon, yrsel, dån i öronen, ljud-och ljuskänslig, nervsmärtor i hela kroppen och svår migrän.

Liknande  maktmissbruk och förtal  från sjukvård och andra myndigheter som Lotta Kilander beskriver i sin självbiografi har även jag varit med om. Samhället har inte förändrats mycket sedan jag råkade ut för min skada år 1989 , är det månne för att det är kvinnor och döttrar det handlar om? Något för metoo!

Min egen självbiografi ”Blodet av ett lamm utan fel och lyte” finns på Recito förlag, liten upplaga samt  andra nätbokhandlar såsom Akademibokhandeln, Bokus m.fl.