Kl.05.00
Fått hög feber och min mamma vågar inte ha mig hemma för hjärtat påfrestas mer, så hon kör mig till universitetssjukhuset.
Läkaren på akuten byter ut min hjärtmedicin till en med mindre biverkningar och lägger in mig på övervakningsavd. Läkaren där tvingar mig att gå med på att de får hämta in gamla journaler från dr. X ”annars får du inte stanna!” ”Det har ju inte med detta att göra”, försöker jag….”han har ju blandat ihop mina sjukdomar och skrivit en massa strunt”. Då säger den ene av dem, som är kardiolog-hjärtläkare:”Vi skiter i vad han har skrivit men vi vill ha in journalerna”.
Efter många timmar och med kaffekopparna i högsta beredskap, kommer läkarna in och skriker: ”Du har ju legat så här i 20 år och dr. X har skrivit att du inte alls har njurbäcksinflammation och nackskadan är psykisk!!! Så var det med den saken, att de skulle ”skita” i vad han skrivit. Sköterskor och läkare springer och pikar mig och är otrevliga hela tiden, ”är detta ronden”, frågar jag.
Eftersom de inte gör någon utredning åker jag hem. Läser sedan i journalen att en kvinnlig läkare tyckte det var konstigt att de andra läkarna på avdelningen sa att jag inte hade hjärtproblem när jag har så hög, sinustackycardi, hjärtklappning.